Over ons

Liefde voor het vak…én liefde voor elkaar, dat is wat Fred en Mirjam samenbracht tot De Brug.

“We leerden elkaar kennenMirjam en Fred op de werkvloer in een hotel in Den Helder. Allebei hebben we de koksopleiding gevolgd. Na een poosje kwam het idee van een eigen zaak steeds vaker ter sprake. We keken goed om ons heen, maar uiteindelijk moet je bij binnenkomst van een zaak meteen weten ‘dit wordt het!’. En dat was zo bij De Brug. Van Ewijcksluis is een prachtig dorp, centraal gelegen ten opzichte van al het moois dat de kust, Wieringen en de polder te bieden heeft. De Brug zelf ligt aan de jachthaven en de Van Ewijcksluis met daarachter het Amstelmeer, waar met name ‘s zomers veel reuring is.”

Gezelligheid en gastvrijheid
“Onze kamers, de bar, het restaurant: bij ons draait alles om de opstelsom van gezelligheid en gastvrijheid. Meedenken met onze klanten, we kijken altijd naar persoonlijke wensen en hoe we die waar kunnen maken. En de combinatie van eten, drinken, slapen is fantastisch: wat onze gasten ook zoeken, we bieden hen een compleet plaatje.”

 

Facebook

Lekker gezellig borrelen op het terras.
Vriendelijke bediening
Mooi uitzicht
... Lees meerLees minder

Family business 😊😊 ... Lees meerLees minder

De BRUG Eten- Drinken- Slapen heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd. ... Lees meerLees minder

Klaar voor de Kermis! Beachvolleybaltoernooi 2017💪⚽💪😀 BBQ🍗AWESOME! LIVE MUZIEK🎶 ... Lees meerLees minder

Vrijdag 21 juli is er vanaf 19 uur weer het jaarlijkse spijkerbroek hangen boven de sluis. Doe mee of kom gezellig kijken 😊

Zaterdag 22 juli is er het De Brug beachvolleybaltoernooi

Locatie is het plein voor het terras van De Brug Eten-Drinken-Slapen. De dorpsvereniging gaat weer zorgen voor een flinke hoeveelheid mooi zand waarop ze een prachtig volleybalveld kunnen uitzetten. Net als andere jaren kunt u zich individueel melden als deelnemer, ter plaatse stellen we teams samen. Daar hebben we goede ervaringen mee. We gaan uit van deelnemers van 15 jaar en ouder. Deelnemers moeten zich melden om 14.30 uur, dan maken we snel teams en kunnen we de competitie starten. Het inschrijfgeld is € 5,- p.p. en iedereen is welkom.

Voor de overige aanwezige jeugd wordt er in het programma en na afloop ruimte gemaakt voor onderling spel op het mooie volleybalveld.

Het winnende team mag na afloop gratis deelnemen aan het barbecue-buffet, en dit wordt aangeboden door Fred en Mirjam van De Brug Eten-Drinken-Slapen, onze sponsor voor dit feestelijke evenement.

Aansluitend aan de bbq komt er een geweldige band spelen. AWESOME gaat zorgen dat deze avond spetterend word afgesloten!
... Lees meerLees minder