Eten


Elke dag van het jaar genieten van heerlijke gerechten van de barbecue? Schuif aan in ons restaurant in de serre of neem plaats op het terras! De Brug biedt een gevarieerde lunch- en menukaart, door onze kok met plezier bereid in onze deels open keuken.

Alle hoofdgerechten worden bereid op de houtskoolgrill. We serveren deze gerechten met twee aardappelgarnituren en bij ons saladebuffet kunt u zelf uw salade samenstellen.

Feestje en/of catering

Bij De Brug houden we wel van een feestje! We ontvangen u dan ook graag voor het vierengrillvan een speciale gelegenheid als een huwelijk, jubileum, kraamfeest of…zegt u het maar. Daarnaast verzorgen we naar wens catering op locatie. Bekijk hier onze mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

Home

Facebook

Lekker gezellig borrelen op het terras.
Vriendelijke bediening
Mooi uitzicht
... Lees meerLees minder

Family business 😊😊 ... Lees meerLees minder

De BRUG Eten- Drinken- Slapen heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd. ... Lees meerLees minder

Klaar voor de Kermis! Beachvolleybaltoernooi 2017💪⚽💪😀 BBQ🍗AWESOME! LIVE MUZIEK🎶 ... Lees meerLees minder

Vrijdag 21 juli is er vanaf 19 uur weer het jaarlijkse spijkerbroek hangen boven de sluis. Doe mee of kom gezellig kijken 😊

Zaterdag 22 juli is er het De Brug beachvolleybaltoernooi

Locatie is het plein voor het terras van De Brug Eten-Drinken-Slapen. De dorpsvereniging gaat weer zorgen voor een flinke hoeveelheid mooi zand waarop ze een prachtig volleybalveld kunnen uitzetten. Net als andere jaren kunt u zich individueel melden als deelnemer, ter plaatse stellen we teams samen. Daar hebben we goede ervaringen mee. We gaan uit van deelnemers van 15 jaar en ouder. Deelnemers moeten zich melden om 14.30 uur, dan maken we snel teams en kunnen we de competitie starten. Het inschrijfgeld is € 5,- p.p. en iedereen is welkom.

Voor de overige aanwezige jeugd wordt er in het programma en na afloop ruimte gemaakt voor onderling spel op het mooie volleybalveld.

Het winnende team mag na afloop gratis deelnemen aan het barbecue-buffet, en dit wordt aangeboden door Fred en Mirjam van De Brug Eten-Drinken-Slapen, onze sponsor voor dit feestelijke evenement.

Aansluitend aan de bbq komt er een geweldige band spelen. AWESOME gaat zorgen dat deze avond spetterend word afgesloten!
... Lees meerLees minder