Vrijdag 30 MAART, live muziek met THE ROOTZ

Vrijdag 30 maart speelt de Wieringse band THE ROOTZ weer in de BRUG. Gegarandeerd een avond gezelligheid met heerlijk muziek en voor wie zin heeft, lekker dansen! Entree uiteraard GRATIS We zijn vanaf 16 uur open. De band start rond 20 uur.

Valentijnsmenu van 14 t/m 18 febr

Valentijns menu: Vriendenplank; Samen genieten van een plank vol heerlijkheden. Uiteraard geserveerd met brood en kruidenboter. *** Spies van diamanthaas met teriyaki saus en sesam. of Snoekbaarsfilet onder een laagje van groene kruiden crumble met wittewijnsaus. Onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse warme groentes, gebakken aardappels en friet. *** Cupcake gevuld met roodfruit en chocolade. € 29.50 p.p.  

Vier Kerst bij De Brug!

Speciaal voor de feestdagen hebben we weer een heerlijk driegangenmenu samengesteld. Komt u ook Kerstmis vieren bij De Brug? We kijken ernaar uit om u deze donkere dagen te verwelkomen voor een gezellige avond waarop u kunt genieten van ons feestdiner. En ook voor de kinderen hebben we smakelijke gerechtjes, dus kom vooral samen! We zijn beide kerstdagen geopend: reserveren is gewenst, dat kan via tel. 0223-533807. Het menu bekijken? Klik op de button hieronder.  

1 januari Nieuwjaars receptie

Op 1 januari begint het nieuwe jaar weer spetterend met de nieuwjaars duik op het strandje van de camping. Start 12 uur. Inschrijven niet nodig, toegang gratis met na afloop heerlijke warme chocomelk met slagroom en rum voor de liefhebbers.   Rond half 3 gaan we van start in De BRUG met live muziek! Entree gratis.

KERST vieren in de BRUG

KERST vieren in de BRUG. Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een heerlijk 4 gangen (keuze) kerstmenu. Reserveer snel want vol = vol De BRUG| Eten- Drinken- Slapen. Gewoon gezellig lekker gastvrij.

Een biertje met Breezanders

Noord-Holland telt wel duizend restaurants. Zoek dan maar eens uit waar je het lekkerste eet?! Omdat iemand het moet doen, prikt culinair redacteur Jurriaan Geldermans wekelijks een vorkje buiten de deur en geeft hij zijn ongezouten oordeel over prijs en kwaliteit. Vandaag: Hotel-eetcafé De Brug, in Van Ewijcksluis. Het resultaat: 7. Het doorsnee hotel heeft als voordeel dat je er kunt slapen. Maar dat is tevens het nadeel: slapen is ook het enige dat je er kunt. Elk ander vertier zoek je maar beter elders:…

Hotel Eetcafé de Brug wint Gouden Tapknop

VAN EWIJCKSLUIS – Een traditionele brouwmeester en een ouderwetse stadsomroeper met paard en wagen maakte afgelopen maandag hun opwachting in de gemeente Anna Paulowna. Deze authentieke Amstel Bierwagen maakte een rondrit om de bevolking deelgenoot te maken van een feestelijke gebeurtenis. Zo onthulde de stadsomroeper dat Hotel Eetcafé de Brug aan Binnenhaven 2 in Van Ewijcksluis is verkozen tot Top Horecazaak van 2010 in de regio Noord-Holland en winnaar is van de Gouden Tapknop. Vanaf de bok van de bierwagen riep hij de bevolking op…

Zilveren Tapknop 2009

VAN EWIJCKSLUIS – Hotel-eetcafé De Brug in Van Ewijcksluis heeft de Zilveren Tapknop 2009 gewonnen. Wie die prijs wint, is een uitstekende gastheer en tapt bovendien een perfect pilsje. Er wordt gelet op o.a. gastvrijheid, actieve verkoop, of alles schoon en netjes is, temperatuur van het bier, de manier van het tappen en gastheerschap. De drie besten strijden op 8 februari met 27 collega’s in de landelijke finale om het Gouden Fust: de prijs voor de Gouden Horecazaak. Ze maken bovendien kans op een aantal…