Feest en catering

Van een intiem samenzijn tot een groot knalfeest: bij De Brug stellen we voor elke gelegenheid een pebar1rsoonlijk draaiboek samen om deze tot een bijzondere herinnering te maken. Besloten bijeenkomsten of feestjes zijn mogelijk voor groepen vanaf zestig personen. Maar ook bij een kleiner aantal personen overleggen we graag met u over onze mogelijkheden.

Onze binnenruimte biedt plaats aan maximaal 175 personen. Bij muzikale begeleiding van een band of DJ is het maximum ca. 150 personen. Wilt u juist meer mensen uitnodigen? Dan kunnen we altijd een tent laten aansluiten op onze serre, waardoor we een nog groter aantal gasten kunnen ontvangen.

All-in arrangement of per consumptie
Vooraf meteen weten waar u aan toe bent? Dan kunt u kiezen voor een all-in arrangement. Afhankelijk van uw wensen stellen we een helder overzicht samen inclusief drankjes, hapjes en eventuele bijkomstigheden op basis van het aantal gasten.

 

Facebook

Lekker gezellig borrelen op het terras.
Vriendelijke bediening
Mooi uitzicht
... Lees meerLees minder

Family business 😊😊 ... Lees meerLees minder

De BRUG Eten- Drinken- Slapen heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd. ... Lees meerLees minder

Klaar voor de Kermis! Beachvolleybaltoernooi 2017💪⚽💪😀 BBQ🍗AWESOME! LIVE MUZIEK🎶 ... Lees meerLees minder

Vrijdag 21 juli is er vanaf 19 uur weer het jaarlijkse spijkerbroek hangen boven de sluis. Doe mee of kom gezellig kijken 😊

Zaterdag 22 juli is er het De Brug beachvolleybaltoernooi

Locatie is het plein voor het terras van De Brug Eten-Drinken-Slapen. De dorpsvereniging gaat weer zorgen voor een flinke hoeveelheid mooi zand waarop ze een prachtig volleybalveld kunnen uitzetten. Net als andere jaren kunt u zich individueel melden als deelnemer, ter plaatse stellen we teams samen. Daar hebben we goede ervaringen mee. We gaan uit van deelnemers van 15 jaar en ouder. Deelnemers moeten zich melden om 14.30 uur, dan maken we snel teams en kunnen we de competitie starten. Het inschrijfgeld is € 5,- p.p. en iedereen is welkom.

Voor de overige aanwezige jeugd wordt er in het programma en na afloop ruimte gemaakt voor onderling spel op het mooie volleybalveld.

Het winnende team mag na afloop gratis deelnemen aan het barbecue-buffet, en dit wordt aangeboden door Fred en Mirjam van De Brug Eten-Drinken-Slapen, onze sponsor voor dit feestelijke evenement.

Aansluitend aan de bbq komt er een geweldige band spelen. AWESOME gaat zorgen dat deze avond spetterend word afgesloten!
... Lees meerLees minder