Visarrangement

Overdag alles bij de hand voor een lange dag vissen op het water en ‘s avonds de vangst doornemen tijdens een
smakamstelmeer1elijk diner: combineer de liefde voor het vissen met een gezellig verblijf bij De Brug!

We bieden een compleet arrangement voor de gepassioneerde sportvissers onder ons en zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Het arrangement is gebaseerd op twee personen per kamer en gebruik van een roeiboot en bestaat uit:
- Twee overnachtingen inclusief ontbijt
- Twee keer een uitgebreid lunchpakket met koffie/thee
- Twee keer een driegangenmenu, in overleg samengesteld
- Gebruik van roeiboot (eigen motor gebruiken mogelijk op eigen risico)

De kosten van dit arrangement bedragen € 137.50 per persoon en is per dag uit te breiden voor een meerprijs van € 65.00. Komt u met een oneven aantal? Geen probleem, ook dan is het arrangement beschikbaar. Komt u met een even aantal en wenst u een eigen kamer? Dan is deze bij te boeken onder voorbehoud van beschikbaarheid tegen een meerprijs van € 25.

Wat wordt de vangst van de dag? Karper, snoek, baars of een van de andere vissoorten die in het Amstelmeer te vinden zijn? We horen het graag!

 

 

Facebook

Lekker gezellig borrelen op het terras.
Vriendelijke bediening
Mooi uitzicht
... Lees meerLees minder

Family business 😊😊 ... Lees meerLees minder

De BRUG Eten- Drinken- Slapen heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd. ... Lees meerLees minder

Klaar voor de Kermis! Beachvolleybaltoernooi 2017💪⚽💪😀 BBQ🍗AWESOME! LIVE MUZIEK🎶 ... Lees meerLees minder

Vrijdag 21 juli is er vanaf 19 uur weer het jaarlijkse spijkerbroek hangen boven de sluis. Doe mee of kom gezellig kijken 😊

Zaterdag 22 juli is er het De Brug beachvolleybaltoernooi

Locatie is het plein voor het terras van De Brug Eten-Drinken-Slapen. De dorpsvereniging gaat weer zorgen voor een flinke hoeveelheid mooi zand waarop ze een prachtig volleybalveld kunnen uitzetten. Net als andere jaren kunt u zich individueel melden als deelnemer, ter plaatse stellen we teams samen. Daar hebben we goede ervaringen mee. We gaan uit van deelnemers van 15 jaar en ouder. Deelnemers moeten zich melden om 14.30 uur, dan maken we snel teams en kunnen we de competitie starten. Het inschrijfgeld is € 5,- p.p. en iedereen is welkom.

Voor de overige aanwezige jeugd wordt er in het programma en na afloop ruimte gemaakt voor onderling spel op het mooie volleybalveld.

Het winnende team mag na afloop gratis deelnemen aan het barbecue-buffet, en dit wordt aangeboden door Fred en Mirjam van De Brug Eten-Drinken-Slapen, onze sponsor voor dit feestelijke evenement.

Aansluitend aan de bbq komt er een geweldige band spelen. AWESOME gaat zorgen dat deze avond spetterend word afgesloten!
... Lees meerLees minder