Slapen

Onze hotelkamers bieden alles voor een fijne overnachting (of twee) in huiselijke sfeer. Alle kamers zijn voorzienslapen1
van boxspring bedden, douche en toilet en televisie. Handdoeken worden dagelijks klaargelegd en uw bed weer netjes opgemaakt. ‘s Morgens is het heerlijk wakker worden met een uitgebreid ontbijt met verse broodjes, warme en koele dranken, vleeswaren en kaas en natuurlijk een lekker eitje, geserveerd in onze serre met uitzicht over de jachthaven.

De locatie van De Brug aan de voet van het Amstelmeer en de prachtige omgeving van Van Ewijcksluis bieden samen alle ingrediënten voor ontspannen verblijf. Combineer een wandelroute, fietstocht of een bezoek aan een van de polderse bezienswaardigheden dus met een overnachting bij ons voor een ontspannen weekend weg!

Visarrangement
Het Amstelmeer is een schitterend viswater met veel verschillende vissoorten. Speciaal voor vissers bieden we een overnachtingsarrangement inclusief lunchpakketjes, diner en huur van (roei)boot.

Ook bij ons overnachten?
Een eenpersoonskamer inclusief ontbijt boekt u voor € 62,50 per nacht. Een tweepersoonskamer inclusief ontbijt boekt u voor € 72,50 per nacht. Het ontbijt staat voor u klaar van 6.00 uur tot 10.00 uur. Bel voor meer informatie en/of reserveren 0223-533807.

 

Home

Facebook

Tadaa! Vandaag alles schoonmaken, terug zetten, opnieuw aansluiten. Maandag weer draaien. We hebben er zin in! ... Lees meerLees minder

Na de nieuwjaarsreceptie een paar dagen dicht om de keukenvloer eens flink aan te pakken.
Strak schema maar het gaat voorspoedig!
Ook de bar weer strak in de lak💪
... Lees meerLees minder

Bikkels van Van Ewijcksluis! De duik zit er weer op!

De BRUG wenst iedereen een fantastisch 2018 met veel mooie momenten om te vieren!

Nu al zin in? De nieuwjaarsreceptie start om 15 uur met muzikale begeleiding van de band Dirtshack. Entree is uiteraard gratis!
Van harte welkom bij de BRUG| Eten- Drinken- Slapen. Gewoon gezellig lekker gastvrij
... Lees meerLees minder

... Lees meerLees minder

Kerst 2017!
Heel blij dat onze gasten er waren en de meiden van de bediening en jongens van de keuken, top gewerkt!
De BRUG| Eten - Drinken- Slapen
Gewoon gezellig lekker gastvrij
... Lees meerLees minder