Slapen

Onze hotelkamers bieden alles voor een fijne overnachting (of twee) in huiselijke sfeer. Alle kamers zijn voorzienslapen1
van boxspring bedden, douche en toilet en televisie. Handdoeken worden dagelijks klaargelegd en uw bed weer netjes opgemaakt. ‘s Morgens is het heerlijk wakker worden met een uitgebreid ontbijt met verse broodjes, warme en koele dranken, vleeswaren en kaas en natuurlijk een lekker eitje, geserveerd in onze serre met uitzicht over de jachthaven.

De locatie van De Brug aan de voet van het Amstelmeer en de prachtige omgeving van Van Ewijcksluis bieden samen alle ingrediënten voor ontspannen verblijf. Combineer een wandelroute, fietstocht of een bezoek aan een van de polderse bezienswaardigheden dus met een overnachting bij ons voor een ontspannen weekend weg!

Visarrangement
Het Amstelmeer is een schitterend viswater met veel verschillende vissoorten. Speciaal voor vissers bieden we een overnachtingsarrangement inclusief lunchpakketjes, diner en huur van (roei)boot.

Ook bij ons overnachten?
Een eenpersoonskamer inclusief ontbijt boekt u voor € 62,50 per nacht. Een tweepersoonskamer inclusief ontbijt boekt u voor € 72,50 per nacht. Het ontbijt staat voor u klaar van 6.00 uur tot 10.00 uur. Bel voor meer informatie en/of reserveren 0223-533807.

 

Home

Facebook

Lekker gezellig borrelen op het terras.
Vriendelijke bediening
Mooi uitzicht
... Lees meerLees minder

Family business 😊😊 ... Lees meerLees minder

De BRUG Eten- Drinken- Slapen heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd. ... Lees meerLees minder

Klaar voor de Kermis! Beachvolleybaltoernooi 2017💪⚽💪😀 BBQ🍗AWESOME! LIVE MUZIEK🎶 ... Lees meerLees minder

Vrijdag 21 juli is er vanaf 19 uur weer het jaarlijkse spijkerbroek hangen boven de sluis. Doe mee of kom gezellig kijken 😊

Zaterdag 22 juli is er het De Brug beachvolleybaltoernooi

Locatie is het plein voor het terras van De Brug Eten-Drinken-Slapen. De dorpsvereniging gaat weer zorgen voor een flinke hoeveelheid mooi zand waarop ze een prachtig volleybalveld kunnen uitzetten. Net als andere jaren kunt u zich individueel melden als deelnemer, ter plaatse stellen we teams samen. Daar hebben we goede ervaringen mee. We gaan uit van deelnemers van 15 jaar en ouder. Deelnemers moeten zich melden om 14.30 uur, dan maken we snel teams en kunnen we de competitie starten. Het inschrijfgeld is € 5,- p.p. en iedereen is welkom.

Voor de overige aanwezige jeugd wordt er in het programma en na afloop ruimte gemaakt voor onderling spel op het mooie volleybalveld.

Het winnende team mag na afloop gratis deelnemen aan het barbecue-buffet, en dit wordt aangeboden door Fred en Mirjam van De Brug Eten-Drinken-Slapen, onze sponsor voor dit feestelijke evenement.

Aansluitend aan de bbq komt er een geweldige band spelen. AWESOME gaat zorgen dat deze avond spetterend word afgesloten!
... Lees meerLees minder