Vrijdag 30 MAART, live muziek met THE ROOTZ

Vrijdag 30 maart speelt de Wieringse band THE ROOTZ weer in de BRUG. Gegarandeerd een avond gezelligheid met heerlijk muziek en voor wie zin heeft, lekker dansen! Entree uiteraard GRATIS We zijn vanaf 16 uur open. De band start rond 20 uur.

Valentijnsmenu van 14 t/m 18 febr

Valentijns menu: Vriendenplank; Samen genieten van een plank vol heerlijkheden. Uiteraard geserveerd met brood en kruidenboter. *** Spies van diamanthaas met teriyaki saus en sesam. of Snoekbaarsfilet onder een laagje van groene kruiden crumble met wittewijnsaus. Onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse warme groentes, gebakken aardappels en friet. *** Cupcake gevuld met roodfruit en chocolade. € 29.50 p.p.  

Vier Kerst bij De Brug!

Speciaal voor de feestdagen hebben we weer een heerlijk driegangenmenu samengesteld. Komt u ook Kerstmis vieren bij De Brug? We kijken ernaar uit om u deze donkere dagen te verwelkomen voor een gezellige avond waarop u kunt genieten van ons feestdiner. En ook voor de kinderen hebben we smakelijke gerechtjes, dus kom vooral samen! We zijn beide kerstdagen geopend: reserveren is gewenst, dat kan via tel. 0223-533807. Het menu bekijken? Klik op de button hieronder.